Prireditve

Od setve do krožnika

Občina: Ajdovščina
Regija: Goriška regija

Lokacija dogodka:
Dobravlje, Dobravlje 1

Kontakt za prijave / informacije:
Helena Brataševec

Organizator:
Osnovna šola Dobravlje

Čas dogodka
01. 10. 2021 - 09. 10. 2021, 8:00 - 14:00
Odpiralni čas: 8:00 - 14:00

Opis dogodka

Razstavljeni bodo opisi in fotografije o osnovnih živilih nekoč in danes.

Podrobnejši opis dogodka

Predstavili bomo, kako potekajo dejavnosti pridelave koruze, mleka, mesa in vina od setve do jedi ali pijače. Zbirka starih sort, nasvetov za sušenje mesa, pripravo jogurta in vinogradniška znanja iz preteklosti do današnjih tehnologij.

Starostne skupine
Osnovna šola - 3. triada

Dostopnost
Dostopno za slepe in slabovidne
Dostopno za gluhe in naglušne
Dostopno za gibalno ovirane
Dostopno za intelektualno ovirane osebe

© 2024 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE