Ščepec dediščine Kozjanskega skozi zelišča družine Ipavec
Občina:
Šentjur pri Celju
Regija:
Savinjska regija
Lokacija dogodka:
Ipavčeva hiša
Kontakt za prijave / informacije:
03 747 16 70
Spletna stran:
http://www.lusentjur.si
Organizator:
RA Kozjansko - organizacijska enota Ljudska univerza Šentjur
Čas dogodka
07. 10. 2021, 10:00
Opis dogodka
S chefom Borutom Jovanom bomo sooblikovali kulinarično delavnico, v kateri bomo spoznavali kulinariko naše regije Kozjansko s posebnim poudarkom na gastronomski dediščini družine Ipavec, največje dinastije zdravnikov in skladateljev na Slovenskem, ki so se ukvarjali tudi z zdravljenjem z zelišči. V letošnjem letu se spominjamo 100. obletnice smrti zadnjega iz dinastije zdravnikov in skladateljev - Josipa Ipavca. Za uvod v delavnico bo možen še brezplačen ogled hiše.
Dostopnost
Dostopno za slepe in slabovidne
Dostopno za gluhe in naglušne