Slovenska kulinarika skozi objektiv fotografa Toma Jeseničnika
Občina:
Semič
Regija:
Jugovzhodna Slovenija
Lokacija dogodka:
Kulturni center Semič, Prosvetna ulica 4, Semič
Link dogodka:
Link dogodka
Kontakt za prijave / informacije:
TIC Semič
Spletna stran:
http://kc-semic.si
Organizator:
Kulturni center Semič
Čas dogodka
24. 09. 2021 - 11. 11. 2021, 18:00
Odpiralni čas: 7:00-15:00
Opis dogodka
Gastronomija danes in nekoč. S fotografom Tomom Jeseničnikom se bomo pogovorili na kaj vse je pozoren pri izdelavi fotografije, kako pomembne so barve na krožniku, postavitev, svetloba. V pogovoru pa bomo pozornost namenili tudi knjižni zbirki Gastronomija Slovenije prof. dr. Janeza Bogataja. V njej je opisanih 24 gastronomskih regij Slovenije, dopolnjenih s 430 strokovno izbranimi živili, jedmi in pijačami.
Dostopnost
Dostopno za gluhe in naglušne
Dostopno za gibalno ovirane
Dostopno za intelektualno ovirane osebe