Dnevi evropske kulturne dediščine in Teden kulturne dediščine

Prijava prireditve

 

POMEMBNO OBVESTILO: rok za prijavo za objavo v tiskani brošuri smo podaljšali na 15. maj 2024.

 

Spoštovani,

prosimo vas, da v prijavni obrazec vpišete podatke o vašem dogodku, prireditvi ali dejavnosti. Če želite prijaviti več dogodkov, vpišite vsakega posebej. Dejavnosti v šolah in vrtcih čim bolj strnite.

Bodite pozorni, da ob uspešno opravljeni prijavi dogodka na vaš e-naslov, ki ste ga navedli za komunikacijo s koordinatorjem, prejmete obvestilo o uspešni prijavi.

Navodila za urejanje dogodkov, po tem, ko ste prijavo že oddali, a dogodek še ni objavljen.

Obrazec za prijavo dogodkov v program Dnevov evropske kulturne dediščine smo prilagodili spletnem napovedniku dogodkov Sveta Evrope www.europeanheritagedays.com in s spletnim vmesnikom je omogočen avtomatski prenos iz naše spletne strani na stran Sveta Evrope.

Pomembno: Rok za oddajo je 15. maj 2024. Obrazca po tem datumu ne bomo umaknili iz spleta, saj bo na voljo za vpis dogodkov, ki bodo objavljeni v spletnem napovedniku. Dogodki, ki bodo prijavljeni po 15. maju, ne bodo vključeni v tiskano brošuro Program prireditev, temveč le v spletni napovednik dogodkov.

Za dodatne informacije pokličite 051 273 305.

Nataša Gorenc 

E-pošta: natasa.gorenc@zvkds.si.

Za oddajo dogodka se je potrebno registrirati. Registracijo lahko opravite tukaj. V primeru, da ste se že registrirali, pa se lahko prijavite na stran tukaj.

V primeru pozabljenega gesla, lahko novo geslo zahtevate tukaj.

Navodila za registracijo in urejanje dogodkov.

© 2024 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE